Amazon OnePlus Nord quiz, OnePlus Nord 5G quiz answers | Amazon daily quiz win daily prizes

Amazon giving an amazing opportunity to all the users to win exciting prizes by giving simple quiz answers. Amazon commenced Amazon onePlus Nord quiz and by giving OnePlus Nord quiz answers you can OnePlus Nord 5G smartphone and also Amazon daily quiz.

Disclaimer: This post is not a promotional post, we are just sharing the latest information with our readers and we are determined to do that for our readers. We aren’t not getting any monetary or other benefits for this post

What is Amazon oneplus nord quiz?

Oneplus Nord quiz is a stunning initiative by amazon and allowing its users to won ONEPLUS NORD 5G SMARTPHONE. Other than that amazon also running Amazon daily quizzes to win smartphone gadgets on amazon balance cards. Amazon will ask you 5 or 6 questions regarding Oneplus Nord 5G and by answer correctly, you will enter in “Lucky Draw” and 4 Lucky winners got their prizes.

How to Participate in Quiz

Participation in the quiz is very simple, but you are preferable for the quiz only if you have an amazon official Application.

Amazon OnePlus nord quiz
itechscience.com

Step 1- Download amazon app via play store or iOS app store Or apple store for iPhone user.

Step 2- Login to amazon id, and if you still do not sign up then sign up first.

Step 3- Now heads to the menu of the amazon platform and scroll down and find Amazon oneplus nord quiz.

Amazon oneplus nord quiz snd answers
itechscience.com

After reading the necessary instructions, click on the start quiz and give all answers correctly. If you do not have answers to all questions or you are underconfident, then do not worry. we are here to provide you all answers previously asked which helps you in future quiz or Amazon daily quiz and you will win your oneplus nord 5g smartphone.

Let’s start, all amazon oneplus nord quiz and answers which asked on 17th – 31st July 2020:

1-What is the name of oneplus nord 5G “Membership Program”?

ANSWER: Red Cable Club

2- which generation mobile network does oneplus nord have?

ANSWER- 5G

3-How many cameras does oneplus nord have?

ANSWER- 6

4- Full form of OIS?

ANSWER- OPTICAL IMAGE STABILISATION

5- Oneplus nord 5G comes with a super smooth ___ Hz AMOLED display?

ANSWER- 90Hz

6- Highest RAM configuration in all variants of Nord?

ANSWER- 12GB

SUPER EASY ..!! Yeah. Questions are actually super easy, otherwise, we make them easy for you. Stay connected with us. Let’s see questions asked on 12th OCT – 30th OCT 2020:

1- Name of the android based on operating system developed by OnePlus?

ANSWER- OXYGEN OS

2- Which processor is used in oneplus nord?

ANSWER- SNAPDRAGON 765G

3- Is oneplus Nord ready?

ANSWER- YES

4- Which of these are the features of oneplus Nord 5G?

ANSWER- ALL OF THE ABOVE

5- Oneplus Nord 5G integrate with which google Apps?

ANSWER- ALL OF THE ABOVE

6- What is the starting price of oneplus nord 5G?

ANSWER- 24,999/- RUPEES

Amazon regularly offering quizzes and give outstanding opportunities to the users to win their favorite products. Amazon oneplus nord quiz is not only the quiz that amazon publishing, but amazon also offering various amazon daily quiz to win different prizes including thousand of dollars cash, smart tv, Laptops, smartwatch, and other prizes.

Let’s have a look amazon daily quiz and their offer and prizes:

  • LG Laptop quiz Amazon OnePlus nord quiz
  • Answer and win 15000/- rupees cash
  • Jackpot wednesday: Win microsoft surface Amazon OnePlus nord quiz
  • Kids carnival quiz: win 10000/- Cash Amazon OnePlus nord quiz
  • Redmi T.V. Quiz
  • Amazon pay balance quiz OnePlus nord 5G quiz
  • World maths day quiz Amazon daily quiz
  • Fossil women’s day quiz: Win fossil Smartwatch Amazon daily quizzes
  • Amazon pay gas cylinder quiz
  • Car and bike protection quiz: Win 20000/- Amazon oneplus nord 5g
  • Oppo band quiz Amazon daily quiz

Above are some amazon daily quizzes which run along with the amazon oneplus Nord 5G quiz. We highly recommended to our readers to participate in these quizzes and win exciting prizes and increase their knowledge as well. So Install Amazon App today on your smartphone and participate daily in quizzes with Amazon daily quiz and win lots of prizes.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top